18. aug. 2008

Crêpe med Fetaost, Balsamico og mer godt!


Hverdagen er i gang for fullt! Min kjære Krusemann står for middagen i dag (takk!), hvilket gir meg tid til å gjøre ferdig dette innlegget. Sist han lagde middag overrasket han med franskinspirert! I sommer syklet han i alpene (testet fjelletappene timer før Tour de France-rytterne peiset oppover), og da spiste han Crêpe på cafè på fjelltoppen. På en av dem var det fetaost, spinat, balsamicoeddik og honning!!! Det samme fikk jeg! Og du og du så godt det var!! Høres jo ut som merksnodig mat/ kombinasjon, men det ble veldig godt balanserte smaker. Likte konsistensene og kontrasten mellom salt og søtt. Vi brukte fersk bladspinat, Fetaost som ikke var marinert (grønn firkantet pakke), flytende honning og Crema di Balsamico (som er litt tykkere og søtere enn vanlig balsamicoeddik, den er merket "fra Modena") og speltmel i pannekakene da. Mmmm Anbefales!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja... - Det eneste jeg har spist i hele dag (kl. 1840) er en muggen skive med gamle reker på, og så holder du på slik!

Vibeke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Vibeke sa...

NAM-NAM.Dette så da utrolig godt ut!Skal ha besøk i morgen så muligens jeg prøver meg på krusemannens rett :0)

God mandagskveld til deg.

by Siv sa...

Oioi, nam nam, dette skal jeg prøve :)
Ha en fortreffelig kveld
*Siv*

Made by KKann sa...

Hei hei..

Ojojoj..hørtes godt ut - mye fint inne hos deg..takk for titten!

Ha en fin fin tirsdag!

Smil fra KKann