10. aug. 2008

Hurra, pakke i posten!Det er lite som er så spennende som pakke i posten (like spennende som Batman, The Dark Knight er det hedigvis IKKE da, for den ble jeg helt utslitt av!) Men jeg var så heldig å få være med på Pay it Forward i Jorunns lille verden (ps: sjekk hvor fine lapper hun hekler)! Det var lurt og gøy, for se hva jeg fikk, pent innpakket: en søt boks og tilhørende fat med stilig sopp og en koselig "sten" med LOVE på. Hun har visst skjønt at jeg digger naturtema -og Love da...! Viktig å spre litt LOVE rundt i huset!!! Særlig i disse dager (mer om det i morgen). Ville bare TAKKE Jorunn og vise mine nye skatter (boksen er foreløbig skatteboks med knapper og silkebånd)! Tusen takk! Snart skal jeg ta fatt på videreføringen av gaver, så følg med!

7 kommentarer:

Litt av Mitt sa...

Så fint at du likte gaven! Det er jo alltid så lett å kjøpe noe til andre, og i alle fall når man ikke kjenner de fra før.. Så jeg gikk igjennom bloggen din og prøvde å finne din stil, og valgte gaver ut fra det. Og takk for skryt.. *rødmer*
Hilsen Jorunn

vibeke sa...

Å så heldig du er!Jeg elsker å få pakker i posten jeg også, egentlig pakker generelt uansett hvilke transport de kommer med :0)
Koselig og fint innhold!

Kveldshilsen

storeflittig sa...

å! så kjempefin gave! jeg må si dette var en av de få skikkelig skikkelig stylish pif gavene jeg har sett. heldiggris! knapp er oppe og går:)

Ann-Cathrin sa...

Så flott gave du har fått:) Klart du kan ta med deg inspirasjon om forklær og voksduk:)

Joanna sa...

For ein fin gåve! Vakkert mønster som også kunne ha glidd rett inn i min heim ;O)

Klem

BLAFREBLOGGEN sa...

Så koselig med pakke i posten! Håper ellers du har hatt en fantastisk sommer :-)

fru Pink sa...

JA - JA!! Kom en tur! Vi møtes ved sjøsiden på Oslo s kl 11 i morgen! Send oss en mail på norskeinteriorblogger@gmail.com så sender vi deg nr vårt.
:) :)