27. aug. 2008

I det romantiske hjørnetJeg forbereder meg til bryllup. Ikke mitt eget, jeg stod jo papirbrud tidligere i måneden (derav papirdukkene over i Jane Austen-stil), så jeg har hatt min tur. Nå er det min flotte bror og hans vakre brud det gjelder. Det er til lørdag! Jeg lager kort, vasker skjorte og pakker og gleder meg! Har kommet over litt romantisk/ bryllupsstæsj i det siste. Kule kaker hos Design*Sponge og Kleshenger med fine ord hos Sweet Paul (nydelig blogg!) ønsker meg alt i det bildet (så bare sett i gang altså, Krusemann!). Jeg liker slikt! Sentimentale meg.

7 kommentarer:

vibeke sa...

Ååååå, jeg kjenner STORE sommerfugler i magen når jeg ser de lekre bildene.Til uken får jeg svar på om vi kan få bruke kirken som vi har lyst til å gifte oss i, er så spent!!!!

Ønsker deg en fin bryllupsfeiring til helgen :0)

Joanna sa...

Den kleshengaren var kjempe fin, kanskje ein gåveide til mannen??

Nydelege bilete!

Camilla sa...

Og eg gledar meg vilt til bryllaup! Her går det i baking, papirbretting og serviettrulling (ja, serviettane skal rullast slik vi såg på brudemessa på House of Oslo), så no kan dagen berre komme...Snart hvertfall! Har ein tale å skrive først :)
Klem Cam

Sussen sa...

Å så fantastiske bilder! Og jeg som elsker Jane Austen, blir rent varm om hjertet bare jeg tenker på bøkene og filmene...
koselig lesing her inne som vanlig. Og veldig inspirerende bilder!
Klemmer, Sussen

lykkehuset sa...

Ble helt oppslukt av denne bloggen! En fryd!!!

mali-mo sa...

Ååååå, bryllup. Sukk. Veldig fine inspirasjonsbilder, og håper alt gikk som en drøm for din bror og hans utvalgte ;) MIN bror giftet seg hemmelig i Karibien tidligere i sommer!!!!!!

Lampeutfordring til deg inne hos meg ;)

storeflittig sa...

håper du hadde det supert i bryllup!!!