12. mar. 2008

den gode duften-av nyhugget tre stoppet meg på vei hjem fra jobb for leden dag. Jeg hadde kameraet med meg, så jeg gikk bort til stubben for å feste funnet til "filmen". Da jeg børstet bort litt sagflis åpenbarte treets form seg for meg, og opplevelsen ble enda bedre. Det er utrolig hvor mye fint man kan få med seg, hvilken dag som helst, om man er til stede i øyeblikket. Og det fineste er å oppdage, som jeg nå gjorde igjen, at kjærligheten faktisk er overalt. (Eller som de sier i den sjarmerende filmen at: Love actually is all around!)

Eng.: On my way home from work I found this tree that was newly cut down. I stopped because of the fresh scent of it, and discovered the shape as I was going to take a photo. When you live in the moment, and take a look, you can see that Love actually is everywhere!

2 kommentarer:

Mamma sa...

Kjære Kristin.
Du er en livskunstner! Jeg er så imponert over din evne til å fange livets små øyeblikk. Og du evner virkelig å se alt rundt deg, med "kjærlighet og takknemlighet". Jeg beundrer deg!!
God klem fra mamma.

mali-mo sa...

Kjempefint bilde. Er så deilig at andre også er opptatt av glede i sånne små hverdagslige ting som formen til en avsaget trestamme. Kjempefint!

Ønsker deg en fin dag videre!