20. mar. 2008

Bestemmelse

Jeg skriver dagbok og den er svart (utenpå). Lurte lenge på om jeg skulle dekorere den, men visste ikke hvordan. Så fant jeg denne fine boken (over) hos Decor8, og da visste jeg det: det måtte bli "rip off"! Jeg syntes teksten var så bra! Jeg unner alle mennesker å leve det livet de har forestilt seg, og drømt om! For meg, her i det fredfulle og tross alt trygge landet, hvor jeg har utallige muligheter, handler det mye om at jeg bestemmer meg. Jeg kan bestemme meg for å ta de små og store valgene som fører meg nærmere drømmene mine. Derfor passet det fint for meg å ha dette som motto for boken. Denne bloggen hjelper meg å ta noen av valgene i det små, fordi jeg her velger å fokusere på dagens gleder. Så får dette også være en (temmelig) forsinket kvinnedagshilsen også, i og med at det mange steder har vært, og er, kvinner som har minst bestemmelsesrett og færrest muligheter. Ønsker dere alle gode drømmer, og oppnåelse!
Ganske personlig i dag, ja.... Ble kanskje modig av å få award!? Boken min ble ikke helt som jeg hadde "imagined", men jeg har "decided" å ikke være så selvritisk!

3 kommentarer:

Bo med barn sa...

Hei.

Oppdaget bloggen din idag.. Den er så fin! Så masse flotte bilder og tanker og ord...:)

Ser ut som om du har valgt deg en flott mann også. Frokost på senga HVER dag! Den får'n si! :)

Stikk gjerne innom meg for en titt også.

Hilsen Lena :)

Dans på roser sa...

Så godt beskrevet.... she decided to start living the life she's imagined! Hmmmmm.... det er sant også. Mye blir som man bestemmer seg for. Og så gjelder det å ikke sette kravene så høyt. Mitt motto er: se gleden i det små, og oppdag hvor rik du er!!! Start å danse på roser.... plukk opp rosene langs veien der du går... Ha en fin kveld. =)

Tante Mimmi sa...

Hei!
Takk for besøket!!!!
Dumt du allereie hadde fått ein Award...!Elles skulle du fått ein frå meg! Du har lagt inn mange inlegg sidan sist eg kika innom, og treet du fann på veg heim frå jobben var jo heilt fantastisk!
Kos deg i påsken med den snille mannen din!;)