21. mai 2008

Se, der borte ligger et eselparadis!


-et uttrykk jeg har fra min kreative bror (er stolt av ham assa). Tror Lourges, i Provence er et eselparadis, eller i hvertfall har vært det. Dette er en gammel ring på veggen, til å binde eselet sitt i når det er parkert. Sååå herlig syntes jeg! Så mye mer eventyrlig enn å bære sykkelen sin opp og ned 2 kjellere for å komme til og fra jobb. Men, dog, det får være dagens "blessing" at jeg er så heldig å kunne sykle miljøvennlig, billig og raskt til jobb. Sunt for kropp og sjel også med en liten luftetur. Eselgleder får høre med til feriene. Selve det bedårende eseldyret så vi også i Frankrike, men ikke nærme nok til å knipse. Legger derfor ved ett vi knipset på vår bryllupsreise i høst: greske Karpathos.

6 kommentarer:

fru vims sa...

hehe, blakker meg ikke...kanskje på portoen? ;p

fotballen er på selvfølgelig. jeg er gift med en sprotsfreak!!
han spiller fotball, tennis, sykler, jogger og i det hele tatt. sluker ALT av sport på tv, til og med sånn slossing på eurosport...
jeg visste hva jeg gikk til da....hehe...

fru vims sa...

og forresten....jeg er skuffa over at du ikke tenkte på meg for ti år siden, da du kunne tatt vare på plakaten. hehehe

Tante Mimmi sa...

He,he! Stilig "parkeringsplass" Tenk om eg kunne tatt varene heim frå butikken på eit esel!! Sykkling- du er bra heldig! Me må køyre til jobb..det er kjeisamt! Men..jobb må ein ha på bygda! Har hatt el-bil, men dei er diverre komt alt for kort i batteriopplegget så det vart meir trøbbel enn Blessing!
Nei, trur eg foreslår eit elsel frå hausten!

micano sa...

Det ligger en utfordring til deg på siden min!! :-) tar du den? klem m

Tante Mimmi sa...

Psst! Har TAGGA deg!(wobs!)
Du tar den du!

fru vims sa...

så hyggelig at du likte gaven :)

bare å knips ivei, men hold baksiden av kortet for deg selv :)

god helg!

klem