1. jun. 2008

Kunsten å kose seg - med Frappé

Har blitt utfordret av koselige, kreative Micano til å vise "Kunsten å kose seg". I dag har jeg endelig hatt litt tid, både til å kose meg og til å dokumentere det. Godt med en avkjølende og oppkvikkende Frappé i varmen (brukte ikke denne oppskriften, men googlet Frappé og fant denne siden som hadde brukt akkurat samme beskrivelse som meg på drikken, hi hi). For å lage denne iskaffen hentet jeg mine gode venner Illy og Bialetti, samt Henning Olsen is og karamellsirup fra Starbucks. Mmmm! Frappé hos oss drikkes med hjerteskje/ sugerørskje. Det var akkurat nok is igjen i boksen til en Frappé og en skål med is og jordbær (som Krusemann fikk). Har også fått en utfordring fra trivelige Tante Mimmi (eller en tag het det vel), og den får bli neste innslag. Skal forøvrig ble ved min lest og ikke f.eks. søke jobb som fotograf i matblad el.l. Men det var jo ikke kunsten å fotografere jeg skulle vise, heldigvis. Ønsker dere alle gode junidager så lenge!

Ps: sender utfordringen videre til 3 flotte damer: nevnte tante Mimmi pluss Harmoni og Lykke og lykkeliten! Kan dere kunsten å kose dere? Og hvordan utøver dere den?


6 kommentarer:

micano sa...

aaaaaaa! Det der så bare sååå godt ut!! Håper vi får til et treff i sommer slik at du kan skjemme meg bort med noe sånt!!! ;-)
Setter veldig stor pris på deg!!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Mmmm - høres godt ut! Og drikkes med hjerteskje/sugerør?..
Kunsten å nyte og kose seg er viktig!
Skal få til et innlegg på den utfordringen om ikke så altfor lenge!
Akkurat nå skal jeg prøve å slappe av med iskald pepsi, og snakke med min mann som har slukket skogbrann i helgen.

NYT SOMMEREN!
:O)

Åse Marit sa...

Såg berre KJEMPEgodt ut!! Kan eg spørre kor du har fått tak i Starbucks- sirupen? Var på Filipinene for ikkje så lenge sidan og drakk store mengder iskaffe frå Starbucks..blei frista no:-)

Mykje artig på bloggen din, god blanding syns eg!

Tante Mimmi sa...

Såg jo kjempe-godt ut!! mmmm!!!!
Klart eg tar den morosame utfordringa!! Men..eg må tenka meg om nokre dagar!;)
takk for koslege ord!! eg likar meg her hos deg ,veit du!!;)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Ja, glemte å svare deg ang det fuglehuset! Det er ikke så altfor lenge siden jeg kjøpte det i en lokal interiørbutikk. Du finner det nok i Oslo
:O)

Tove sa...

vet du, jeg drikker ikke kaffe...men det der så godt ut! Når jeg er innom starbucks blir det div iste eller kakao, det er veldig godt det også:) Men kaffe lukter helt himmelsk, så jeg kan kose meg bare ved å lukte god kaffe..

Jeg skal ta utfordringen, må bare få kost meg og i tillegg få tatt bilde av det først, kommer om ikke så altfor lenge:) Og takk for at du tenkte på meg!