20. mai 2008

Walters mandler


I tillegg til award og hyggelige kommentarer har jeg i dag kost meg med en ny Freia-sjokolade, Walters mandler. Krusemann har handlet og laget middag, og sørget også altså for dessert. Mmmm veeeeldig god! Det hører også med til historien at jeg fikk en snar middagshvil på armen hans, så nå er jeg fit for fight igjen. Bretter opp ermene og tar bare en liiiiten bit til av Walters sjokolade med salte, karamelliserte mandler, så er jeg klar for dagens siste innsats!

(Bildene er googlet)

7 kommentarer:

Gamlå sa...

Hei hei, koselig blogg du har. Har tatt meg en titt jeg!!! Skjokoladen Walters Mandler er en jeg kommer til å smake.

Hilsen Gamlå

prinsesselinn sa...

så den var god altså... kansjke jeg skal kjøpe den når jeg i kveld skal en tur til wisteria lane...
ha en fin kveld...

Storeflittig sa...

hei du! velkommen tilbake fra det store provanceland. jeg kjente et stikk av misunnelse må jeg si, både tanken på provance, og de fantastiske bildene gjorde meg ganske grønn.

walters er ny for meg, høres god ut:)

fru vims sa...

den har jeg lyst til å smake! :)
hørt rykter om at den var utsolgt jeg... kanskje ikke riktig, eller at det har kommet en ny ladning? ;)

Whoopsi Daisy sa...

Walters Mandler sier du........... snart tilbake ;o)

BLAFREBLOGGEN sa...

Så du har falt for Walter, ser jeg ;-) Har ikke smakt den gitt, men fikk plutselig akutt lyst på melkesjokolade. Ser ut som du har hatt en fantastisk ferie forreste! Velkommen tilbake!

Tante Mimmi sa...

Hei på deg! Saueklut-dama!
No hadde eg tenkt å køya! Meen, så måtte eg rett innom deg! ..satt liksom her å kjempa mot søtsuuuget. Stakk innom ein blogg der var det muffins-skunda meg vekk og inn til deg og deer var det sjokkolade! Og eg som slutta å eta sjokkolade på måndag og sprakk på tysdag og har klart meg i dag..så langt..! Den høyrest såå god ut! ...Den måå eg smaka igjen!
Kos med kvil på armen! ;)