30. jul. 2008

Hyde Park (+ trekning!)
Mmmm koste meg i Hyde Park! Hadde mye fint vær denne gangen! Fikk gjort mange av de tingene jeg hadde gledet meg til, og fikk brukt en del av tipsene! Flere bilder og beskrivelser av turen kommer. Nå er det godt å være hjemme igjen, og ta fatt på ting jeg hadde gledet meg til her!

Og så til saken (les: trekningen)! Krusemann trakk en lapp fra bollen med snille London-tipsere, og vinneren ble (tamtaratam) Storeflittig ( en av de Flittige Lisene)!
Og fra bollen med de som hadde gitt Provence-tips ble vinneren Brocante! Gaver sendes! Tusen takk til begge dere, og alle dere andre som la igjen koselige kommentarer og tips!
Her er noen (kremt, "kvalitets-") bilder fra før og etter trekning.

4 kommentarer:

BROCANTE sa...

Yippii - og jeg som aldri vinner noe!!!!!

vibeke sa...

Har en liten ting til deg på bloggen min :0)Ligger under innlegget på 28 juli.

Storeflittig sa...

huuuuurrrrra! jeg ble litt lykkelig i hjertet mitt jeg, jeg vinner aldri noe som helst. (men har skikkelig flaks i kjærlighet, da:)

sender deg en mail, nå skal jeg nye hydepark bildene litt til. du så fine bilder!

Miamor sa...

London er herlig! var der i februar. blant annet på fotoutstilling der en vi kjenner vant 1. og 2. plass! det var stas!

Jo da...bilde på veska er laga slik:--- Finn et bilde på nettet f.eks! print ut på fotopapir! Ya en plastlomme, sånn som man har i permer til å putte ark i...
putt bildet inni og klipp så bilde og plastlomme er like store! Sy en rettsøm rundt hele kanten av plastlomma! Bildet må da være inni! Sy deretter på plastlomma på veska hvor du vil ha det!!

Ikke gjør som meg..å sy plastbildet på før du syr sømmene i sude og bunn. Da blir det lett skjevt! sy den på til slutt! da blir det nok beint og vakkert! lykke til!