2. apr. 2008

hverdagsstrikk


Hjemmestrikkede håndklær og kluter av bomull er sååå godt (og koselig) å bruke!

Det eneste jeg får gjort av håndarbeid for tiden (utenom takkekortene vel og merke) er å strikke håndklær og kluter. Mamma strikket mine første håndhåndklær av denne typen, og siden har jeg laget noen selv, for jeg liker de så godt! Det er en smule tidkrevende, men ganske enkelt. Dette strikketøyet får jeg tid til fordi jeg kan gjøre det samtidig med andre ting (som å se tv/film, sitte på buss, være sosial)! Så jeg kan anbefale det! Har noen hyller på kjøkkenet som jeg ikke visste hva jeg skulle bruke til, pga. plasseringen. Nå oppbevarer jeg tekstilene der i heklede kurver fra IKEA, og er fornøyd med det foreløbig.

Eng. I'm really enjoying my homemade (knitted) towels of cotton! It's not that hard to make. Recommended!

12 kommentarer:

Eiriksmamma sa...

Så koselig med håndklærne, Kristin!! Jeg er også så glad i disse. Holder på med et jeg også - men strikketøyet ligger i bobilen. Får håper den snart kommer hjem, med strikketøyet mitt.... Klem fra meg.

Anine sa...

HEisann igjen,
Her var det mye å bli gald av igejn,
Du er flink å gi liv til både ord og bilder :)
HAr akkurat funnet frem strikketøyet igjen, så kanksje jeg får slå meg på disse herlige håndhåndklene :)
Ha en super uke videre!

micano sa...

heia
holder på med dette enda??? ;-) hehe.. du har sånn tålmodighet!!!! Takk for at jeg fikk et av deg! hihi...

frk. vims sa...

fine håndklær, og så koselig å ha noe som er hjemmelaget. betyr så mye mer...!

jeg kom forresten på hvordan du kan få fine kanter på eggeskallene dine... plutselig så kommer det ideer i hodet vettu ;)

koke deg egg, kakk av toppen, spis egget og bruk skallet etterpå... for man kan jo delvis kontrollere den kanten når egget er hardkokt? :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjempegøy å ta i bruk sine egne hjemmestrikkete kluter. Jeg fikk flere slike i presang fra en venninne for en stund siden. Strikking er ikke min sterke side..
;O)

Bo med barn sa...

Oi..de så utrolig fine ut. Tror selv jeg kunne klart...og hatt tålmodighet til å lage disse. Hva slags garn og strikkepinner bruker du? Dette kunne jeg tenkt meg nemlig:)

mali-mo sa...

Kjempefine hådkler, men det var dette med tiden da. Må nok bli i et annet liv. Hvis ikke du skal legge dem ut for salg da?

God helg!

Anonym sa...

Så nydelig og ikke minst koselig med strikkede kluter og håndklær!
God helg!
http://knitgirlinorway.blogdrive.com/

Tante Mimmi sa...

Beundring!
Strikking er det værste eg veit!...
Eg har ikkje tolmodighet og så blir eg sitjande med skuldrene opp under øyrene..
Men..fine var dei, og litt misunleg blir eg jo! :)

Storeflittig sa...

Disse er bare vakre! Og dette kaller du "det eneste2 håndarbeidet du har gjort? Hadde vært superstolt hvis jeg hadde fått til så mye, og så mye fint!

Tonje sa...

Kjempefine håndklær/kluter. Jeg har også strikket en del kjøkkenkluter i det siste. Ikke bare er de gode å bruke, men de ser så mye penere ut enn de man kjøper i butikken.

Line Kristine sa...

Så fine håndklær! Vurderer å strikke en del slike til julegaver. Hvilket garn og hvor tykke pinner brukte du? Hvor mange masker la du opp?
Klem fra meg som er innom bloggen din for første gang i kveld, og koooser meg :)
(inekittine@hotmail.com)