28. jun. 2011

Overmodig

Slappet av med Rom123 i skoleinnspurten, og falt bla. for et lite bilde av tapet med fugler (Falsterbo fra Borge). I dag (da jeg liksom endelig hadde tid) ble det tur til Maxbo, hvor både tapet og maling til tak, vegger og lister ble kjøpt inn. 

Vel hjemme festet jeg (med "tack it") tapetet der jeg hadde sett det for meg, ved vinduet på kjøkkenet. Da kom kvalene. Likte jeg egentlig dette? Burde jeg kanskje heller ha tatt med en prøve først? Burde jeg kanskje ha tenkt mer igjennom dette, og holdt på med det en dag jeg var mer opplagt? Svaret må bli "ja". Til alt. Men gjort er gjort, og kjøpt er kjøpt. Så får vi se om jeg enten venner meg til det, eller henger det et annet sted. Forvirrende å være klar for både pause og forandring på samme tid.

Uerfaren som jeg er med mønstre, så jeg ikke for meg på forhånd at dette ville bli for mye for vårt lille kjøkken.... Jeg får sette meg med bena på bordet igjen, og vente på den virkelige energien og isnpirasjonen..... Kanskje enklere å vurdere slike ting når hodet er mer på plass?


.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye du hadde lagt ut, mens jeg var borte! Du er så flink til å vise fram flotte ting, og til å dele gode og viktige tanker! Nå gleder jeg meg til å få alt dette "live", sammen med deg!!
Mammaklem

Mari sa...

Jeg syes det ser nydelig ut jeg!!

Camilla Jørgine sa...

Du, eg gløymde å sei i dag at det ser jo veldig fint ut med tapet på veggen der! Slå til, meiner eg.

Har faktisk tenkt på det same på eine kjøkkenveggen. Men det blir jo først etter fasadefiks og nytt vindauge :)

Sheneligans sa...

Hei! Så flotte blogger du har! Likte veldig godt matbloggen din! Du må selvfølgelig bare låne bildet på bloggen min, det er bare flott! Klem fra Eli. :)