19. mars 2010
Søt sjokoladefondant
3 - 4 porsjoner
150 g kokesjokolade (vi brukte Dronningens)
125 g meierismør
1 dl sukker
2 egg
1,5 dl hvetemel (vi brukte spelt)
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker
Og prosessen er veldig kjekk og grei:
Smelt smør og sjokolade i en kjele.
Rør inn sukker og avkjøl litt.
Tilsett ett egg av gangen.
Tilsett det tørre.
Fordel røren i former (f.eks. litt store muffinsformer).
Stek ved 180 grader C' i ca. 8 - 18 minutter (avhengig av din ovn) - Dette er det eneste vanskelige synes jeg, å få den stekt utenpå samtidig som den er deilig flytende inni.
Kan serveres med is, bær etc..
Ønsker dere en SØT helg!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Jeg ELSKER sjokoladefoundant og er konstant på jakt etter nye og gode oppskrifter. Denne skal testes :-)
Legg inn en kommentar