19. mar. 2010

Søt sjokoladefondant


3 - 4 porsjoner

150 g kokesjokolade (vi brukte Dronningens)
125 g meierismør
1 dl sukker
2 egg
1,5 dl hvetemel (vi brukte spelt)
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker

Og prosessen er veldig kjekk og grei:
Smelt smør og sjokolade i en kjele.
Rør inn sukker og avkjøl litt.
Tilsett ett egg av gangen.
Tilsett det tørre.
Fordel røren i former (f.eks. litt store muffinsformer).

Stek ved 180 grader C' i ca. 8 - 18 minutter (avhengig av din ovn) - Dette er det eneste vanskelige synes jeg, å få den stekt utenpå samtidig som den er deilig flytende inni.
Kan serveres med is, bær etc..

Ønsker dere en SØT helg!

1 kommentar:

BLAFREBLOGGEN sa...

Jeg ELSKER sjokoladefoundant og er konstant på jakt etter nye og gode oppskrifter. Denne skal testes :-)