21. mar. 2010

Snø-abonnement
Kjære Gud, jeg vil gjerne si opp mitt SNØ-ABONNEMENT!

Vurderte å be min sterkere halvdel om hjelp i dag til å legge ut trehellene og sette opp møblene på balkongen. Men så snøøør det! Hmpf! Vi holder fast på våren inne, så godt vi kan! Og siden været er slik, sa kjæresten: "kan vi i hvertfall være inne med god samvittighet da!" En positiv holdning, den mannen. "Da vil jeg plante karse sammen med deg", skal jeg si nå.

God hviledag!

4 kommentarer:

lillelise sa...

Hei!
Våkna til "snøstorm" og ti centimeter med nysnø i dagtidlig. Planen var egentlig å ordne litt ute, men da får vi fikse vår inne istedet...
Ha en fin søndag

Camilla Jørgine sa...

Arg!! Den snøen altså. Vi hadde tenkt oss på koseleg søndagstur og det heile, liten eller lang spasertur. I dag fristar ingen av delene...Då blir vi heller inne, med gos samvittighet.
Kanskje vi snakkast seinare i kveld, btw...?!

Klem

Anonym sa...

Huffda, her har det vært aldeles nydelig! Godt du har vett på å lage vår inne, da
Mammaklem :)

Vibeke sa...

her hos meg er det snøvær ute og sommerlige løvemunner inne! er så lei snøen at jeg gikk til innkjøp av de mest sommerlige blomstene jeg kunne finne i blomsterbutikken før helga for å skape meg en vårfølelse....og rett og slett fortrenge hele snøværet..:) kan bruke småsko for det er bart på veien her nå (flere meter med snø i hagen) og fuglene synger som bare det så det finne jo heldigvis noen tegn..

tusen tusen takk for koselige ord inne hos meg, ble glad :)

ønsker deg en fin kveld,
varm klem

ps: hører ofte på musikken jeg fikk av deg, liker den veldig godt!