18. apr. 2009

Å, som jeg ønsker meg dette!!


Tapetfigurer via Urbis. Selv om vi ikke har så mye veggplass.... Bare kjenner at jeg Elsker disse! OG: ( store min tid) jeg har fridd til Krusemann og fått ja!!! -til tapetinnkjøp altså! Kjærligheten sa vi ja til i påsken for 2 år siden da vi forlovet oss! Gleder meg til å møte veggen med dette på! Produsenten er Inke (nederlandsk?), de kule sidene er leselige når man trykker på EN nederst til høyre. Jeg synes jeg er temmelig heldig, ji-pi!

6 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Ja kjære vakre vene...
SLike skulle jeg gjerne hatt og...
Drops=)

Anonym sa...

Så fine figurer! Det blir gøy å se resultatet, men de er vel ikke på veggen når jeg kommer i mai...
Uansett FORTSATT GOD HELG
fra Krusedullsmamma :-D

Duften av erteblomster sa...

Å JA, så herlige!
Er det en av de to du skal ha eller har du ikke klart å bestemme deg? Så gøy at krusemann er "med" :o)
Måtte legge igjen noen ord i innlegget under her også, var så koselig at du ble glad for pakken :o)
Har vært lite blogging på meg de siste dagene fordi dataen min er til reperasjon, bruker nå vår kjempetreeeeeeeege gamle "antikke" maskin....kan jo bli gal av hvor tregt det går men bedre enn å ikke ha maskin i det hele tatt...
Håper du får til å komme på bloggtreffet :o)Det var veldig få som kunne den 6 så jeg har forslått den 13 i tillegg så blir det den datoen som flest kan på!

Klem,
Vibeke.

PS: Må bare fortelle deg at jeg skal til Provence i august, gleder meg SÅ.

Åse Marit sa...

Så flotte dei var!! Likte spesielt godt den giraffen..Var innom sidene du anbefalte og der var det mykje artig:-) Drømmer om noko liknande på ein vegg i nyheimen sjølv, men har ikkje landa på noko enda.

Så flott at du har fått mannen gira på det også..då er det meste gjort;-) Gler meg til å sjå!

mette sa...

åh ja, jeg elsker de der stickersene, siglet på dem i høst på en ny butikk i kristiansand... blir gøy å se når du har fått de på plass:)

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室