4. apr. 2009

Bypåske?


Vi skal kose oss hjemme i Oslo denne påsken, med koselig besøk, utekaffe, små turer, og bare gjøre det vi selv ønsker. På Underskog.no kan man finne ut hva som er verdt å få med seg av konserter, bruktmarkeder, utstillinger, teatersport og filmer m.m.! (Siden gjelder ikke bare Oslo, man velger by selv!) Kanskje er det koselig å gå på Cinemateket og se "Med Grimm og gru". Filmen med de søte sangene og geitebarna!?


5 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Det hørtes koselig ut med bypåske. Er man ikke glad for at våren tross alt har kommet?! JO! Det blir mange dager i byen for meg også.

Kos deg!
Hilsen Ljo

alvorada sa...

Hei du, stylish lady! :) Ser ut som du er godt rustet til bypåske. Fin jakke og støvletter, looking good!!

Takk for fantastisk gjensyn med den skumle skumle geitefilmen! Husker den "mum is home"-sangen med skrekkblandet fryd! :)

GOD bypåske til deg!

Nr. 21 sa...

Ååå, kjenner at jeg faktisk misunner deg påske i Oslo! Ikke at jeg ikke gleder meg til Påske i Trøndelags-fjellet, men jeg er også klar for en lang-helg i Oslo altså! Love that City! Men tenker jeg tar en helg senere i vår, hvis mine søstre har plass i herberget, da...
Ha en nyyydelig Oslo-påske! Stilig du så ut på det bilde, forresten! :)

mette sa...

åh, bypåske frister jammen d og... tipper du får besøk av Ingvild en tur også? hørte de skulle østover. ønsker deg og hunken en superkos påske:)

Duften av erteblomster sa...

Bypåske hørtes da koselig ut!

Skal til Oslo på onsdag sammen med en venninne for å skrive ønskeliste på Illums til bryllupet.
Blir nok litt shopping og cafebesøk etterpå også tenker jeg-blir koselig!:o)

Ligger en pakke på bordet her hos meg klar til å postes i morgen med din adresse på :o)

Ønsker deg en velsignet påske!
Klemmer,
Vibeke.