17. apr. 2009

"Den stille uke" x 2

- i bloggverden altså, IKKE i virkeligheten. "Den stille uke " (eg. fra palmesøndag til påskedag) varte litt lengre for meg, i bloggverdenen. Jeg har vært så opptatt med å kose meg og være sammen med dem jeg er glad i, at det ikke ble noe tid til annet. Og denne uken har også typisk FLYDD! Planen for helgen er å fortsette å nyte boken og sjokoladen som jeg fikk i en raus og nydelige gave fra snille Erteblomtsen (+ nydelig kort med "count your blessings"). Forhåpentligvis skal dette nytes på nyfikset balkong i strålende sol - den får bare fortsette å stråle litt lenger!! Ønsker dere også en god helg!

4 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Høres ut som du har hatt en fin påske. Nå vil jeg også ønske deg noen fine dager i helga! Og tusen takk for fin hilsen inne hos meg.

Hilsen Ljo :O)

Lavendelheimen sa...

Alltid godfølelse av å være inne på bloggen din :) Tusen takk for gode ord og klemmer! Så må jeg jo si igjen at bloggtittelen din oppsummerer mye av det jeg føler for tiden, midt oppi alt... det er jo så uendelig viktig. Å sette pris på sine velsignelser. Så bloggen din er en fin påminnelse om man skulle glemme :) Riktig god helg til dere, jeg tror sola skulle skinne riktig så fint så da kan du nyte den på balkongen din :) Klem fra Gunhild.

Duften av erteblomster sa...

Så koselig :o)
Håper at boken faller i smak!
Jeg skal se filmen som er basert på boken i kveld- gleder meg...

Ønsker deg deilige vårdager,
klemmer fra Vibeke.

stjerneglass sa...

Nå har jeg ikke lest boken, men filmen er hvertfall helt super! Blir litt sånn småsippete og får lyst til å susse mannen min hver gang jeg ser den. :)