13. okt. 2008

Nyfiken på fiken

- et fristende ordspill! Vi spiser mye fiken for tiden! Tørket og fersk! De er sååå gode! Eksperimenterer. Utforsker. Noen som har tips til bruk av fersk fiken? Prøver oss på middagsretter, rapport kommer. I mens: Fiken er så vakre! Har forsøkt å fange det inn med mitt enkle kamera. Virkeligheten er vakrere!

7 kommentarer:

Vibeke sa...

Synes også at fiken er en vakker frukt(pasjonsfrukt også).Har ikke noe tips på bruk av fersk fiken men jeg veit at den ofte blir brukt sammen med spekemat :o)

Klem fra Vibeke

Vibeke sa...

Hei igjen :o)

Hvis du går inn på denne nettadressen:
http://www.gamlehokksund.no
og klikker på Cecils Cafe så ser du hvor jeg var :o)Er så fornøyd med begge kjøpene jeg gjorde der, herlig med kunstopplevelser!

Får du lyst til å ta deg en tur dit en gang så si ifra, jeg møter deg gjerne der :o)

fru vims sa...

de er jo lilla!! :)

jeg har faktisk aldri spist fersk fiken, bare lukta på.
kanskje jeg må prøve i morgen...
spiser man den med skje?

Tante Mimmi sa...

hm..mammaen min et slik tørka fiken til jul..men det SER ikkje mykje godt ut! (...) Men DETTE derimot såg estetisk lekkert ut, men ..smak..skeptisk!

innendørs sa...

hmm... må innrømme at fiken er et uutforska territotium for meg, men skjønner jo nå at jeg må gjøre noe med det når de er så fiiine!! hehe

tusen takk for lovende kommentar(er!) inne hos meg, det var jo superkoselig!!!

hehe, morsomme de orda du liker forresten...men, plommelyden - den var ny! er det det myke dumpet som kommer når en plomme detter i bakken!? hmm, artig uansett!!!

du har en herlig blogg!!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Stilig! ;O)
Jeg husker en venninne av meg spiste fikepålegg fra Danmark, da vi var mindre. det var spennende og nytt og ikke noe jeg hadde prøvd før. Fikk fiken sammen med noen osteretter, spekemat og tapas til forrett på en italiensk resturant, og det var knallgodt!
:O)

Anonym sa...

Hei!
Så flott blogg du har! Har fulgt med ei stund og diggar stilen din. Ville berre sei at eg har ei oppskrift på veldig gode havrekjeks med fiken, om du framleis er nyfiken på fiken!
Helsingar frå Solveig (søstra til svigerinna di :))