5. okt. 2008

Jeg føler meg heldig!

Jeg er full av takknemlighet over så mye, her er det viktigste som jeg kommer på nå:

1. Å få oppleve kjærlighet fra mange mennesker. Jeg oppdager mer og mer hvor stor kjærligheten er, og hvor sterkt og fint den påvirker livet. Og så er jeg jo lykkelig over å få dele livet med en mann som skjemmer meg bort og er fantastisk på alle måter. Hvordan kan man få beskrevet rikdommen i et slikt forhold? Og hvordan kan man få takket nok for støtten, gleden, omsorgen, KJÆRLIGHETEN? (uten at det føles som klisjeer, litt som dette punktet...). Jeg er svært takknemlig for alle gode relasjoner til familie og venner.

2. Å få leve i fred og frihet, og ha alle muligheter for et rikt liv. Jeg føler meg fri til å oppleve det jeg ønsker å oppleve. Jeg har muligheter for inspirasjon og kreativitet (takk bloggere! - og syklubbjenter!). Dette gir meg mye hverdagsglede.

3. At jeg og mine har god helse og alt vi trenger. Vi har overflod og kan spise god og sunn mat.

4. At livet kjennes godt selv om høstferien er slutt om få timer. Jeg har så mye å glede meg til, både smått og stort, og jeg har en god hverdag med Krusemann.

5. At jeg har opplevd mange gode stunder i ferien, og gjort unna en del praktiske ting. Kjøkkenet har fått en liten make-over, vi har byttet ut pest-lampene og jeg har fått sybord på soverommet! Yippi!

Denne utfordringen fikk jeg av Duften av erteblomster og Galleriden. Jeg har lyst til å sende den videre til Nyte livet (som er flink til å tenke positivt) og Bak en sky (som jeg også tror tar denne veldig bra)! Ellers alle andre som føler seg inspirert: do it!

Bildet er av et postkort fra Krusemann. En hoppende glad Audrey Heppburn, ca. som meg (uten sammenligning for øvrig he he...)

4 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Jeg hiver meg på vettu!Jeg har fått en tidligere også...så håper det går greit at jeg slår de sammen!;)

Koselig å lese om hva som gjør deg glad!;)
God søndagskveld!Fotballkamp snart!heia Rosenborg!hehe

Anonym sa...

Du er en livskunstner - jeg beundrer deg!!!
Klem fra mamma :)

Sussen sa...

Flott lesning! Takk for at du setter igang tankeprosessene her... Ikke dumt å være takknemlig for det man faktisk har. Tenker vi etter har de fleste av oss som bor i dette landet omtrent vunnet i lotto pga flaksen vi har hatt for å bli født her. Jeg må skjerpe meg tror jeg. Du vet, mye vil ha mer og...
Ha en alldeles fantastisk helg!
Store klemmer, Sussen

Lavendelheimen sa...

Du har en så herlig side! Så positiv og glad og jeg elsker bloggtittelen din :)
har en award til deg på siden min-
med kjærlighet fra Lavendelheimen.