9. jun. 2008

Trøstepremie fra meg selvVar i byen en snartur forrige uke. Egentlig for å kjøpe en gave til en kollega, men så fant jeg plutselig en gave til meg selv også (er det ikke rart hvordan det skjer?). Det var avslag på de fine lyktene på Kremmerhuset, og der hadde de også kun ett fuglebur igjen i "min størrelse". Jeg måtte jo bare slå til! Egentlig har vi ikke så veldig "shabby chic stil" her (hvis det er det dette kalles?), men synes (og håper) dette passet litt inn likevel. Jeg er hvertfall veldig glad i fugler (som nevnt og nevnt...), så fugleburet gjør meg glad der det står. Det har døren åpen så klart, vil jo ikke stenge noen ute eller inne! Inne i buret står et middelsstort sølvfarget "egg" til telys. Og på toppen har det landet en sølvfarget fugl, for å tilpasse buret mer til vår stue (tok av spiret på buret). Ved siden av lyktene på gulvet ligger et større sølvegg. Alt i alt et syn jeg har blitt vant til og glad for. Enda en fin trøstepremie i en særs travel, og jammen stressende tid.

4 kommentarer:

micano sa...

Gratulerer du fortjente det nok!!! hihi.. Veldig fine ting!! Ønsker meg også et fuglebur, men tror ikke jeg har plass til det... I alle fall ikke før jeg kaster ut noe annet.. hehe..
Ha en strålende uke!!
Klem M

fru vims sa...

her er det trøstepremier hver dag? ;) stilig da! og finfin pipip på toppen :)
lilla-dilla, jess. kult! gleder meg til innlegget :D

jeg koser meg med blogging, mens vimsemannen koser seg med kamp. deilig å slappe av etter 11 timer på jobb...skal jobbe ekstra hver eneste dag i 2 uker for å jobbe inn ei uke fri til Hove festivalen.
Har nettopp begynt i ny jobb og har ikke krav på ferie...

Blå-hvit samlemani sa...

Det er viktig med trøstepremier til seg selv. Det er jeg ekspert på skal jeg si deg... Det er alltid noe som jeg må trøstes mot, og hvis det ikke er så fortjener jeg det sikkert likevel

Ha en fin uke

jorunnslilleverden sa...

Trenger ikke så store grunnen for å kjøpe en trøstepremie, synes nå jeg ;0) Litt trøst i hverdagen er så koselig! Fin sølvfugl på toppen, har akkurat maken selv nemlig hihi
Ha en fortsatt god dag!!