15. nov. 2012

Ro

Hvis jeg er oppmerksom, så hører jeg en stillhet under støyen.
Hver dag har potensiale til en stund fyllt av ro og mitt nærvær.

Når mannen min spiller sangen over, "song for her", kjenner jeg mye takknemlighet.

Jeg har hatt mange gode øyeblikk siden sist.
 Besøk, turer og kortspill med favoritten min fra 31 år tilbake, "tatta-mus".

3 kommentarer:

Anaruh sa...

Hei Krusedull - takk for en veldig hyggelig kommentar bloggen min!

Jeg har tenkt mye på dette, og gjort noen små endringer. Kuttet ut å lese et par interiørblogger som mest ga meg panikk og kjøpelyst, f.eks. Ikke bloggernes feil, men jeg fikset bare ikke å forholde meg til slikt akkurat nå.

I tillegg ble jeg jo sittende hjemme uten å kunne gjøre så veldig mye i nesten en uke, og selv om jeg holdt på å kjede vettet av med (det var en y følelse, har ikke kjedet meg på 15-20 år tror jeg!), så kjenner jeg nå at det var litt godt også. Fikk se at jeg ikke var så uersattelig som jeg trodde jeg var, verken på jobb eller hjemme, og fikk tenkt gjennom mange tanker som før bare kvernet rundt. Hell i uhell her :)

Og til slutt må jeg jo si at jeg synes din blogg også er kjempefin! Både estetisk sett, med vakre bilder, men også det at jeg kjenner meg godt i gjen i det du skriver. Glede og lykke i hverdagslige ting! Nydelige bilder som virkelig signaliserer ro i dette innlegget. Føles godt å lese!

brudeblogg sa...

Ro er en lise for sjelen. Takk for at du deler deilige bilder!
Har du lyst å være med på en liten gi-bort jeg har på bloggen min? :)

Anaruh sa...

Takk, Krusedull! Jeg skal virkelig nyte. Hyggelig at listene inspirerer :)

Etter ditt innlegg om skapte behov, har jeg blitt veldig mye mer bevisst på hvordan og hvor jeg tilbringer tiden min. Jeg har også begynt å vurdere hvilke behov jeg faktisk har, og hvilke som bare er impulser og innfall. Litt som at det er forskjell på å være sulten og på å ha lyst på noe godt... Veldig tusen takk for det, for jeg har vært på feil vei noen måneder nå. Håper på å snu det, og siste uke har ting gått velidg mye bedre.