18. jun. 2010

"Ut-av-meg-sjæl-opplevelse"


Puh. Jeg har kommet meg gjennom. Jeg kan ta ferie. Jeg kan begynne å bygge opp helsa (nå som jeg vet at jeg har matintoleranse, og må legge om kosten). Det forklarer hvorfor jeg har vært så mye sliten ("som å ha konstant influensa" som legen sa). Det betyr at jeg kan bli bedre. Det betyr at når jeg ikke spiser det som er dårlig for meg, så kan jeg være full av energi. Da kan jeg gjøre mer av det jeg ønsker.

Litt utfordrende å skulle omstille seg så mye i forhold til mat midt i innspurten av et skoleår. Og det er krevende å tenke på en uke i Roma uten å spise melk (is, parmesan, mozarella), mel (pizza, pasta), sukker, gjær (vin og eddik), egg.

Var såpass sliten av helsa og alt i dag, at jeg hadde en slags "ut-av-meg-selv-opplevelse" en stund.

Men nå, igjen, gjelder det med "count your blessings". Å se på mulighetene i stedet for begrensningene. Dvs. at jeg nå har muligheten til bli frisk. At jeg nå "blir tvunget" til å legge mer omsorg i hva jeg lager og spiser. Og det er jo fryktelig mye godt jeg fortsatt kan spise!

En kveldstur for å besøke familie, få mattips og synet av en eng med prestekrager hjalp også på!
Jeg er klar! Prosjekt "nyte ferien" og hvile begynner NÅ! Klar, ferdig, gå.

bilde 2: herfra
bilde 1: herfra

2 kommentarer:

brudeblogg sa...

Hei! Jeg har også måttet legge om livsstilen og begynne å være mer bevisst på hvordan jeg lever på alle måter og prøve å være venn med kroppen min.
Det er en utfordring, men samtidig en mulighet til å bli sunn og frisk og få gevinsten det gir i form av bedre helse og mer energi.
Ønsker deg lykke til med det, og alt godt :)

Camilla Jørgine sa...

Ah! Glad i deg, kjære du!!