Ingen vits å la seg knekke av rare dietter når man kan spise knekkebrød. Bakte første porsjon i morges. Ikke perfekt, men øvelse gjør mester. Smakte godt i hvertfall. Og koselig å få brukt den store krukken min.
19. juni 2010
Knekkebrød
Ingen vits å la seg knekke av rare dietter når man kan spise knekkebrød. Bakte første porsjon i morges. Ikke perfekt, men øvelse gjør mester. Smakte godt i hvertfall. Og koselig å få brukt den store krukken min.
Jeg doblet denne oppskriften:
130 g Amaranthmel
100 g Quinuamel (byttet ut noe av dette med hel hirse, knasende godt!)
3 ss olivenolje
1,5 dl rismelk (jeg brukte mandelmelk)
1 ts spiskummin
1 ts koriander
1 ts havsalt
1/3 ts sort pepper
Bland alt. Kjevle ut 2-5 mm tykk leiv, skjær opp passende ruter. (Kjevle evt. inn sesamfrø, solsikkefrø el.l.) Stek på 200 grader i 10-15 min. (til de er tørre), avkjøl på rist.
Strødde litt ekstra salt på noen av knekkebrødrutene. Snacks!
Blir med i kofferten, til Roma. Arrivederci!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Ha en kjempedeilig tur!
: )
Legg inn en kommentar