1. mai 2010

Hvite gulv

Jeg liker ikke gulvene våre så godt. Har lyst til å male dem hvite, men vet ikke om jeg tør. Kikker etter gode eksempler på dette vakre gulvfenomenet. De finnes det mange av. Hjemmet til Tine K f.eks. (fra en reportasje i Elle). Er forelsket i dette interiøret!


Her er et hjørne av vår stue. Gulvet er værre i virkeligheten, fordi det er så unaturlig. Det er litt for tydelig at det ikke er ekte. Litt rar, kald tone i det. Litt for blankt og alt for lite organisk. Er ikke maling en enkel og billig måte å gjøre noe med det på? Gir det kaldt intrykk? Hvor ofte må det vaskes? Og om vi skal selge etter noen år, hvordan vil dette påvirke prisen? Klør meg i hodet...

5 kommentarer:

Linn sa...

i mitt neste hus skal det vere kvite gulv! Dermed basta ;O) Det er berre så lekkert.

Eg kan dessverre ikkje hjelpe deg med spørsmåla, men forstår frustrasjonen din. Gulvene me har no er og heilt livlause.

Ønsker deg ein herleg laurdagskveld.

*klem*

Ludoland sa...

Jeg sier bare MAL! Vi gjorde det selv for et halvt år siden, og vi er såå fornøyde. Man må jo vaske det litt oftere kanskje, men det er ikke så all verdens heller. Leiligheten ble med en gang så mye lysere og fresh. Butikken med Donna Wilson ting i ligger på westbourn grove, ca ved garway rd. så kan du jo sjekke et kart om det er i nærheten av noe du kjenner igjen. Skye putene er super kule! ha en fortsatt fin helg.

Cecilia sa...

Så bra at du la igjen spor etter deg på siden min, for denne bloggen din var flott og full av vakker inspirasjon. Titter innom igjen her.

Ang oliven treet så er jeg på ingen måte flink med blomster altså... så vet ikke om jeg kan komme med så gode råd. Jeg har noen oliven trær inne og noen ute, et fra mestergrønn, et par fra Rema 1000 og et fra plantasjen... Vet ikke noe om typen eller merket de har. Men har lest et sted at det er viktig at jorda aldri tørker helt ut og om de skal stå ute må en pakke dem inn i feks en striesekk slik at de overvintrer..

Jeg har klart å "ta livet" det ene treet som har stått inne fra i fjor sommer, det mistet alle bladene bare for noen uker siden.. sukk..

Ønsker deg en fortsatt fin helg. -ja forresten hvite gulv er utrolig flott, bare litt upraktisk med tanke på hybelkaniner.. hihi.. men er en god venn med støvsugeren eller støvmoppen så går nok det bra. Lekkert er det hvertfall.
Klem

視訊聊天室 sa...

a片女星
線上免費試看短片a片
情色a片
校園美女影音視訊網
a片
Jav免費a片
影音視訊美女
彩虹情人視訊交友網
視訊網愛聊天

夫妻\a片共享 sa...

情色a片分享俱樂部
線上視訊美女
校園美女a片影音視訊網
視訊情人網
Jav免費a片
a片免費看
免費a片下載
免費視訊脫衣視訊
080視訊聊天室