(jeg bruker bare 1 fedd hvitløk)
1 stor bunt basilikum
½ dl pinjekjerner evt. valnøttkjerner
50 g parmesan
3 båter hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper
Fremgangsmåte:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
6 kommentarer:
Å, nå ble jeg sulten! Elsker pesto, men har aldri laget det selv...
Du er heldig å ha en mann som baker brød, tror ikke de vokser på trær (?).
God søndagskveld!
Dette ser kjempegodt ut!! Dere er så flinke til å finne - og sette pris på livets små gleder, klem fra Krusedullsmamma.
ah... det så deilig ut!!
Gleder meg til å spise frokost hos dere i påsken;-)
Det her såg nydeleg godt ut :) Trur eg skal prøve å lage den pestoen,
God veke til deg, gourmet-Krusedull!
Klem Cam
Nam nam! Så herlig! Og så likte jeg det håndkleet over brødet også jeg da, Oliviers&Co? Takker for oppskrift, skal prøves :)
Det där brödet ser riktigt gott ut, mums!
Legg inn en kommentar