8. feb. 2009

Helgelunsj!

God helgelunsj får man med Krusemanns nybakte brød (saftig, nydelig med valnøtter), hjemmelaget pesto og en enormt god olivenolje. Håper dere også har fått kost dere i helgen!

Oppskrift på pesto:
(jeg bruker bare 1 fedd hvitløk)

1 stor bunt basilikum
½ dl pinjekjerner evt. valnøttkjerner
50 g parmesan
3 båter hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

6 kommentarer:

Jannicke sa...

Å, nå ble jeg sulten! Elsker pesto, men har aldri laget det selv...
Du er heldig å ha en mann som baker brød, tror ikke de vokser på trær (?).
God søndagskveld!

Anonym sa...

Dette ser kjempegodt ut!! Dere er så flinke til å finne - og sette pris på livets små gleder, klem fra Krusedullsmamma.

micano sa...

ah... det så deilig ut!!
Gleder meg til å spise frokost hos dere i påsken;-)

Camilla Jørgine sa...

Det her såg nydeleg godt ut :) Trur eg skal prøve å lage den pestoen,
God veke til deg, gourmet-Krusedull!

Klem Cam

Gunhild sa...

Nam nam! Så herlig! Og så likte jeg det håndkleet over brødet også jeg da, Oliviers&Co? Takker for oppskrift, skal prøves :)

Anonym sa...

Det där brödet ser riktigt gott ut, mums!