3. feb. 2009

Fargeklatt på jobb

Nok en glede fra Blafre Design. Krusekjæresten min var så snill å kjøpe denne vidunderlige boksen til meg, som jeg kan ha teposer i på jobb. Det kommer godt med på disse kalde, lange arbeidsdagene (i morgen er det planleggingskveld igjen). Boksen står klar på pulten min og sprer glede (og god lukt når man letter på lokket). Har fylt den med diverse teposer, mange av dem er Yogi te (" let your goodness blossom with a cup of ours!") -med helsebringende egenskaper. Mmmm! Takk, kjære!

7 kommentarer:

storeflittig sa...

oh - det så så utrolig deilig ut! for en fin boks, og herlig innhold:)

håper du ikke blir sittende hele uken i planlegging, det kan ta litt på..

klem!

mette sa...

åh, innbydende rett og slett, hele greia. deili te, deili boks, deilie bilder:)

Camilla Jørgine sa...

Så flott! Det ser jo nesten koseleg ut på jobb :)
Eg er i ferd med å bli litt klar for meir farge. Var jo hos Ingvild & co i helga, og ho hadde kjøpt ein sånn finfin pute på Sweet Memories som du har lagt bilde ut av tidligare. Då fant eg ut at sofaen og stova vår treng nokre fargeklattar...
Ønsker deg ei god veke, der eg håpar du får tid til å slappe litt av òg!

Klem Cam

alvorada sa...

Mmmm... deilige bilder! :) Synes jeg kjenner duften av Yogi-te, selv om jeg ikke aner hva Yogi-te er ;) Fristende ser det ihvertfall ut, skal se etter det i butikkene!

Kjekt med en snill kjæreste når man har lange kalde dager da!

Mon tro om man finner Yogi-te på vanlige butikker?

makiato sa...

Det ser härligt ut!
Gott med Yogi-te...

sirisinspirasjonsunivers sa...

Heldig du er da som har en så snill kjæreste :) hehe.. Det var en nydelig og fargesprek boks. Kan tenke meg den sprer glede i arbeidshverdagen din! :) Tror jeg må prøve den teen jeg og! Ha en kjempefin helg full av inspirasjon og kos! Klem ifra Siri

Lavendelheimen sa...

Ja, ble ordentlig glad av dette bildet! Og jeg kjenner krydderlukta helt hit :) Viktig å ha det koselig rundt seg, og stimulere sansene.