13. mar. 2011

Kvinner og sko... mer enn bare en myte? Her i huset er det hvertfall fakta at HUN har laaangt flere varianter av fottøy enn HAN. Støvletter, skoletter, slagstøvler, sneekers, tøysko, pumps etc., etc.  Til tider tyyyter det ut av skapet. Jeg har vurdert mange løsninger på (luksus)problemet. Nå har jeg funnet den som passer best til vår lille leilighet. Jeg skal bruke det lille garderobeskapet i gangen, hvor skotøyet allerede bor, men HENGE dem opp langs innsidene av skapet. Det skal skje ved hjelp av disse kameratene fra Ikea (støvelhenger, bilde 2). Gleder meg til det (de kommer visst inn på lager i uke 14). Da kan jeg enkelt trekke frem støvletter i rett farge, uten å velte ut treningsbager, fjellsko, paraplyer og en hammer (au)!


Nå har vi en liten gang, med hvit brystpanel. En annen gang har vi kanskje en annen gang.... Og hadde det ikke vært fint å ha en så vakker gang en gang, som på bildet fra ELLE Interiør (bilde 1)?3 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Genial løsning! Gangen på bildet er superfin, sukk. :)

Håper du får en fin mandag!

Camilla Jørgine sa...

S M A R T! Berre så synd at gangen vår er så liten at vi ikkje har plass til skap...Men ein annan gang, når vi har ein annan gang, DÅ skal det bli saker! :)

Håpar du får ei god veke og at helga har vore god og energigivande!

STOR klem Cam

Eijla sa...

Synes bloggen din er veldig kjekk og har en liten overaskelse til deg på bloggen min!

Ha en strålende kveld.