26. jan. 2011

Cumulus


Akkurat da jeg hadde lurt på om ikke mitt neste innlegg måtte handle om skyer, så jeg at Nib hadde et inlegg med spådom om denne trenden. Det ga meg det ekstra dyttet. For jeg har nok merket den økende trenden, og latt meg påvirke.  Skyer har jo blitt brukt mer og mer rundt om i blogger og interiørbilder. Og nå er jeg en av dem som allerede er litt betatt. Både av "interiørskyer" og andre (f.eks som i dette innlegget). Men særlig godværsskyer, hihi.

Hvert fall har jeg det siste året fylt opp en mappe i iPhoto med slike inspirasjonsbilder....
Jeg tenkte også da vi kjøpte bordet vårt at det ligner på en sky, og det var en  av grunnene til at jeg la merke til alle andre interiør-skyer. Hadde en idé om å lage en sky til å henge på veggen, for å ta opp formen fra bordet. Kanskje jeg bør utføre den nå, før sky-bølgen blir for stor og jeg blir lei? Bare det ikke blir for mye av det gode, siden vi allerede har et tre på veggen...

Liker du skyer også? Hva tror du om trenden, hot or not?


Imagecredits:

1. Donna Wilson
2. Susanne Vento (via Hello Tiger)
3. Susanne Vento
4. Creature comforts
5. Donna Wilson
6. Bolia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy med alle skyene! Ingenting er som å ligge på ryggen og se opp på drivende skyer. Men sannelig gjør de seg godt i et interiør, også :)
Mammaklem.

brudeblogg sa...

Rart med det som "ligger i luften", - jeg har malt sky-malerier i det siste og har tenkt å fortsette med det en stund til.
Dette var jo veldig kreative utgaver av sorten, da. Og et fantastisk bord!

Camilla Jørgine sa...

Skyer er absolutt hot, og eg trur det vil passe bra saman med treet! Den fine leiligheten dekas inspirere, og eg sitt no og fantaserer om kva som kan gjerast med våre bare veggar...

Håpar fleire godverskyer kjem seglande!
Klem Cam

MøbelPøbel sa...

Deilige skyer! Liker skyer..helst godværsskyer<3