21. apr. 2010

Jeg må lades opp!Wall- E fungerer ikke uten å lade opp solcellepanelet. Sånn føler jeg meg også... Men de siste dagene har det vært lite sol. Heller litt askegrått. Så hva gjør jeg da? Jeg har vondt i hodet, og varsel-lampen blinker. Kiropraktor var jeg hos i går. Nøkkelen til kaffemaskinen på jobb er "askefast" på Tenerife. Heldigvis fikk jeg karret meg hjem. Her fins både kaffe og klem. Håper på sol og fred i helgen. Etterpå skal jeg på yoga, og der (Elixia) har de jo et slags solcellepanel hvor jeg kan stekes som i et vaffeljern. Jeg får prøve det.

Men nå: noen slurker kaffe, og vitamininnsprøytninger fra vakre blogger og estetiske nettsider. Takk for alt det fine dere byr på!


.. (- hvis du klikker på filmsnutten får du se den i større format)..

5 kommentarer:

Om å få livet snudd på hodet.. sa...

Ja batteriene trengs å lades innimellom, og vi har alle forskjellige måter å gjøre det på.. Håper du får ladet deg opp snart! :) Vårklem fra Linda:)

Camilla Jørgine sa...

Sender mange vitaminklemmar til deg og Kos deg med yoga og "steiking" :) håpar du får ei god helg saman med T og at batteria er lasa for ei ny veke når mandagen kjem!!

Så glad i deg!
Klem

Beate sa...

Håper du får ladet deg litt. Vi trenger det innimellom.

Marlene sa...

Enig med deg, man må lades litt etter en grå og lang vinter... Så det må litt ordentlig med sol til.
God solhelg!

vanilla north sa...

så kult post, må si...
:))