1. nov. 2009

Lime is everywhere (sett på Finn)


Måtte humre for meg selv da jeg så på boligannonser på Finn nylig. Liker å følge med på markedet i nærheten, og kom borti denne annonsen. Det morsomme var en Lime som dukket opp ca. overalt/ hvor som helst! Finner dere et bilde uten Lime? Litt som boken "hvor er Willy".... Blir spennende å se om den får fart på salget. Tviler litt....

8 kommentarer:

Anna sa...

Hahaha, der fikk jeg meg en god latter! Den er jo på alle bildene untatt ett! Så utrolig kult! De må jo ha gjort det på tull!

hvitstil.com/Christine sa...

Det er krogsveen Lime. Masse av eiendommene har den limen. *knis*

MiaNostalgia sa...

Det var jo et litt merkelig men ganske artig påfunn! Kanksje de satser på at det blir en snakkis" og dermed går flere folk inn og ser på bildene og slik oppnår de økt markedsføring av leilighete(e)... Noe de klarte akkurat nå :-)

Vibeke sa...

fniiiis...:)
ønsker deg en fin søndagskveld,

klemmer fra meg

Camilla Jørgine sa...

Ha ha ha, gjennomført!!
Og kjøkkenet ligna faktisk veldig på vårt i fra den vinkelen du har lagt ved her :)
Og leiligheten over oss skal selgast, hint hint ;)

Klem klem

Lavendelheimen sa...

Hehe... artig gimmick! Nesten litt bevist ironisk, for er det ikke slik at friske blomster og en stålkurv med lime/sitroner/appelsiner fresher opp setter prikken over i-en liksom ;)

Anonym sa...

enkelte interiør blader flyttet også alt for mye på ting - så du finner igjen det i alle rom - det skal da være LITT mere naturlig og ikke så styla - i allefall ikke så billig styling - så du bare har et blikk fang, mener nå jeg da...

Dette er mitt liv; trebarnsmamma, datter og kone- som fortjener en prinsessekrone! sa...

Men solgt ble leiligheten jammen meg, mon tro om noen skulle lage seg en drink og fant ut at de manglet lime på en visningssøndag...;)