21. mai 2009

Velkommen til Santorini!


I juli reiser vi til Santorini! Vi møtes sikkert av en en slik blå port, full av gresk gjestfrihet! Vi skal bo på et spahotell, og kose oss på den vakre øya i en drøy (gøy) uke! Santorini er en vulkanøy kjent for spektakulær natur og "verdens vakreste" solnedganger. En teori går ut på at det voldsomme vulkanutbruddet som skjedde her for ca. 3500 år siden forårsaket utryddelsen av hele den minoiske kulturen og danner grunnlaget for myten om det sukne Atlantis. Spennende!

Det ble et bideras her (fra Flickr) for jeg gleder meg helt enormt!

8 kommentarer:

mali-mo sa...

Å, så kjekt da, det hørtes herlig ut. Jeg har vært på Santorini og likte meg veldig godt der. Skal du være en stund anbafaler jeg en båttur ut til Naxos, en sjarmerende øy, min greske favorittøy ;)

Vi har akkurat vært på Kreta, ikke det mest spennende greske feriemålet, men prioriterte familievennlighet i år, med lillemalien og gravid mage ;)

Camilla Jørgine sa...

Å, det der ser jo ut som drømmen med STOR D!!

mette sa...

ååååååå heldiggris!! hører også noe om en viss londontur? blir nok stas begge deler:)

Lavendelheimen sa...

Ååå... så fantastisk deilig! Blir nok en nytelse av en ferie :) Santorini har jeg lyst til å dra til ja... vært på noen andre greske øyer, men de er jo så forskjellige alle sammen. I år blir det "hjemmeferie", men har noen planer for neste sommer da ;) Gleder meg til å lese innlegg om reisen uti juli da, hehe :) med ønske om gode dager og alt vi har å være takknemlige for. Stor klem, Gunhild.

Ludo Land sa...

Spahotel i santorini hørtes absolutt ikke feil ut. heldigen.

Duften av erteblomster sa...

Så HERLIG!!!!! Her går turen til Provence men det er ikke før i oktober, gleder meg :o)
Bra du brukte byttekortet, Anna Gavalda bøkene er noe av det beste jeg har lest....Også elsker jeg at de er oversatt til nynorsk! Har du lest bienes hemmelige liv av Sue Monk Kidd eller La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson, nydelige bøker :o) Har litt lyst til å lese boken Eat, Pray, Love og jeg ser at du har lest den var den bra?

Ønsker deg en deilig pinse,
klemmer Vibeke.

PS: Tror du at du får til bloggtreff den 6? Begynner klokken 12 på Onkel Donald....

Melis sa...

Santorini er vakkert så det blir sikkert herlig! Mindre herlig blir det vel ikke av at dere oppholder dere på en spa-hotell ;) DET hørtes slett ikke dumt ut!

Kos dere masse masse - å gå og glede seg er jo også en del av turen ;)

Min stil sa...

Santorini e jo bare fantastisk. har vært der på dagstur. Litt vel folksomt til tider, men fantastisk flott.
Ønsker deg god tur hvis du ikke allerede har vært der.
:)Susanne