25. jan. 2009

Me har juksa litt...


Juksepels som jukseteppe på jukseparkett! At det luner og varmer litt, det er ikke juks (ikke mobil og fjernkontroll på bordet heller, he he - ikke bloggifisert altså)! Inrømmer at vi har tilbrakt en del timer i dette hjørnet i helgen, og det gjorde GODT!

-og, ja, det er juks at bildet er fra DENNE søndagen. Det avsløres av nesten nedbrent adventsstake. De stearinrestene har jeg allerede omskapt (til noe jeg kanskje viser senere).

4 kommentarer:

micano sa...

Nice!
Jeg har også lyst på et skinn.. men vet ikke om jeg vil ha hvitt eller grått.. :-)
Dere har det veldig koselig i sofakroken!! Håper det ikke blir for lenge før jeg kan slappe av der!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så koselig at du likte innlegget mitt!Noen ganger trenger jeg å bruke bloggen til andre ting enn bare interiør og "overflatesurfing" hvis du forstår hva jeg mener....Ble også veldig inspirert og kjente meg godt igjen i Camilla J. sitt innlegg om ekthet!Har hatt noen runder med meg selv jeg også i forhold til bloggen min!
TUSEN takk for varmende betegnelse av meg i innlegget ditt under her :o)
Har blitt hektet på sangen, tusen takk for tipset...

Ønsker deg en ny fin uke,
klem

Krabat sa...

Jeg skjønner godt at du har kost deg i det hjørnet i helgen. Det er nok ikke noe juks : ) Faktisk så har jeg jukset litt, for ideen med marsmallowsene er ikke min, men "Silje-sin". Men det er jo det som er så fint med bloggverdenen, at vi nettopp kan inspirere hverandre til fest og hverdag. God uke!

mette sa...

så fint du har d i stua di! og ja, det er så digg å både trø og ligge på de juxepelsene:)