23. feb. 2008

pip pip



-kommet nå tilbake! I alle fall noen. Det er så deilig å høre dem kvitre igjen! Og jeg er uansett veldig betatt av alt naturinspirert for tiden. Skulle gjerne hatt dette nattbordet. Det står at det skal være fra Heal's, men jeg fant det ikke på nettsiden. Men det var jammen mye annet fint der! Drømmer jo, som nevnt, også om å fornye veggene. Jeg synes dette store klistremerket er briljant i så måte (Ferm living)! Kruse-kurring av glede da!
Nattbordet oppdaget jeg gjennom to fine blogger: Emmas, og Black Eiffel.

Eng.: I love this cute "birdside table". It's from Heal's -although I couldn't find it on their website. I want to decorate our walls, and this big bird-sticker would do the job perfectly! Inspiring!

22. feb. 2008

Tantelykke


Har fått nyte hverdagsgleder med to små gull denne uken. Smittende begeistring for det nære!

12. feb. 2008

søte mormor




-laget denne fine og praktiske anretningen til mine strikkepinner og heklenåler. Og den er ganske enkel å lage, klarte å lage det (som gave) selv også -uten mønster! Takk, kjære mormor!

Eng: Thank you, grandma, for this! I also made some my self, it's a great present -isn't it? It's both cute and practical, and not that hard to make.

snurrepiperier



Snurre -pip, pip-erier!
Disse fuglene som sprer salt og pepper kan jeg like. De finnes på Patina Stores sammen med veldig mye annet veldig forskjellig rart. Disse er i kategorien "kitschy kitchen", men de er ikke det mest kitschy! Når det kommer til bacon-lommeboken (lommebacon!) tipper det over for min del! Men artig å titte, og kanskje kjøpe? Prisene er hvertfall levelige, lommeboken koster ca. nok 50,- (+frakt). Ho!
Jeg liker forresten at de har en miljøvennlig "Go green" -kategori!

10. feb. 2008

Lakris-bryllup, 6 måneder


I dag er det et halvt år siden vi giftet oss. Feirer ved å friske opp minnene, og spise lakris (så navnet har vi funnet på selv). Bryllupsdagen var en vidunderlig opplevelse, og det har månedene etter vært også. Vi er takknemlige for alt, merk dere det alle dere som bidro på selve dagen!

9. feb. 2008

United Bakeries


Mine venninner klarte i dag å få bordplass på United Bakeries på Karl Johan (etter 15 min. da.). Jeg var imponert og takknemlig. Herlig med god "mat" og enda bedre prat! mmmm! Croissant med flytende sjokolade! For dem som ikke har vært der: sjokoladen holdes flytende i store fontener, og bakevarene fraktes under taket i artige kurver.

Inspirasjon: Elisabethsblog.

8. feb. 2008

makeløse mamma




- ga meg disse bildene til jul. De er laget av Jeannie Ozon Høydal. Herlig!?! Det store bildet, sauen med "selbusokkene" heter "xox". Ha!
Eng. Some wall art of ours. My mum gave these to me at Christmas.

mmmm til helgen


I går unnet jeg meg dette: En ny cd av Mary J Blige - Growing pains. Og 2 pakker servietter. He he. Små ting, stor glede!

5. feb. 2008

Åh! Så mange glimrende bilder


Fra fotobloggen Wink, av Tyler E Nixon. Wink ble kåret til årets fotoblogg i 2007, no wonder!!

3. feb. 2008

fargeløs fastelaven


I år falt fastelaven jammen på en tid som var mer vinterlig enn vår -som vanlig andre år. Jeg rakk heller ikke å kjøpe silke- eller kreppapir. Jeg tillot meg å bruke det jeg hadde: hvite, brune og sorte silkebånd. Det harmonerte hvertfall med det jeg ser utefor vinduet. Da bollene kom på bordet var alt som det skulle uansett.

1. feb. 2008

På høy tid å gi slipp


I flere dager har jeg gått forbi denne stakkaren. Selv klarte jeg å gi slipp på julen trettende dag, slik som tradisjonen ofte er. Det vil si, med noen unntak. Jeg innrømmer at det står igjen en adventsstjerne i et vindu som ellers ville blitt vel mørkt, og vi bruker fortsatt hjertekoppene fra Pentik (men de kan for så vidt passere hele året, særlig når vi nærmer oss valentine?). På søndag er det i hvert fall fastelaven, som jo er starten på fasten, tiden for ettertanke og forberedelse før påske. Så hvis det skal være som i sangen, at "julen varer helt til påske", må vi vel hjelpe den siste nøleren. Kanskje han bare trenger en bolle med krem og syltetøy!?