9. sep. 2008

Favorittlampe

Har blitt utfordret av koselige Mali-mo, med det koselige huset, til å vise favorittlampe. Har jo tidligere vist at taklampene i leiligheten er min "pest", og vi har ikke kommet noe lenger på det punktet. Mangler tid til å skifte ut. Den lampen jeg er mest fornøyd med nå er en som står i vinduskarmen, for å gi litt strikkelys i sofakroken om kvelden. Den har dimmer, hvilket jeg digger! Synes den har morsom fasong og er samtidig diskret. Den heter Ljusås, og den har ingen mer spennende historie enn at den "caught my eye" på Ikea. Ganske jordnært dette altså.

Lampen er i hvitt glass og fikk følge hjem av en liten vase i samme materiale. Den holdes selskap av stæsj til levende lys også, og noen fugler selvfølgelig. Hvis jeg skal sende utfordringen videre tror jeg det blir til Lykke og lykkeliten som har så mye fargerikt og artig, og ellers den som måtte føle seg inspirert!

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Så kjekt at jeg fikk se lampen din! Fine og rene former på den lampen syns jeg, og det er så beroligende å se på. Også er den HVIT og det er alltid fint når det gjelder lamper syns jeg;)

Her er vi igang med pannekakesteiking til kveldsmat. Lillemalien har så langt pannekakerøre i håret og på buksen...men men, det blir nok litt røre i pannen også. Viktig å ikke la tirsdagsfølelsene få ta overhånd (det er så lenge til helgen da) hehe, og pannekaker hjelper! Ha en fin uke!

alvorada sa...

Den lampen har faktisk catched my eye også på ikea, kjempefin!! Du har god smak frøken ;)
Ha en god tirsdag!

TravelMamma sa...

Koselig vinduskrok :)
¤I¤

vibeke sa...

Du har så innmari god smak!

Det ligger en award og venter på deg på bloggen min :0)

Klem

Tove sa...

Takk for utfordringen. Gikk rundt i huset å tok bilder av lamper i går:) Så fin vinduskarmen din var!

Klem

Krabat sa...

Skjønner at det er favorittlampen! Håper alt er bra med deg. God dag fra Anne!

Kaos sa...

En liten award til deg fra meg venter i bloggen min:)