31. mai 2011

Fiolen blomstrer skjønn


Passet godt, da det skulle være dåp i familien, at det var mai og fiolen blomstret skjønn (ved bekk og kilde). Hadde en fin løpetur dagen før dagen, og var glad for å finne denne søte, spiselige blomsten langs stien. Akkurat nok til å pynte kaken min, laget etter denne oppskriften (raw og uten hvete, egg, melk, sukker).

Laget sjokoladebokstaver etter denne oppskriften, bare litt tykkere. Og min kule bror (som også kun tåler de samme godsakene som meg) laget herlig sjokolade. Legg merke til den stilige lego-formen! Wow!

.

29. mai 2011

Blomstertid



Her på bloggen går det visst i rykk og napp - med lange mellomrom. Lengde siden livstegn nå. Det har sine ymse årsaker. Bla. at det ikke har skjedd så mye på den estetiske fronten her  hjemme, bortsett fra vakre blomster som har kommet og gått. Har fått Liljekonvall og kirsebær fra mamma - en fryd for alle sanser. Rosene er også fra henne. Takk, gode du! De har takket for seg etter tur, så i dag er det ganske bart her. Om det nå bare slutter å regne vil jeg gjerne løpe meg en tur, og se etter noe nytt til vasene.

Den blomstertid nå kommer
med lyst og glede stor,
den kjære, lyse sommer
da gress og grøde gror.
Nå rører solens armer
ved alt som før var dødt,
de blide stråler varmer,
og alt på ny blir født.





.