28. aug. 2009

Mammas blåbærtrøst



Det er godt, selv om man er voksen, at man kan kjenne mammas trøst i en krevende hverdag. Denne uken har vært ekstra krevende, og da var det godt å sette seg ned med pannekaker og "Mammas blåbærsyltetøy, håndplukket i Setesdal" (som det står på etiketten de har laget - glasset er så koselig pyntet.) I tillegg til at det smakte nydelig, kunne jeg drømme litt om bekymringsløse barndomsdager på mammas lyseblå kjøkken. Hun er en god mor, for liten og stor Krusedull!

Så blant mine store Blessings er min FAMILIE, ja! Selv om vi bor spredt.
I dag var det min kjære søster som lyste opp dagen. Da jeg kom hjem ventet en kjempeherlig hilsen på meg i postkassen. Der var det både et koselig kort, en liten gave og en sjarmerende tegning fra min niese (5 år). Hun hadde tegnet Krusemannen og meg, med O for onkel og T for Tante på magen. Smilegaranti!

Og, vips, nå er det helg! Og alle utfordringene kan seile sin egen sjø i 2 hele dager!


9. aug. 2009

Lyser opp

Jeg har en venninne som LYSER OPP min (og andre sin) verden! Da hun nylig giftet seg lot jeg henne vite det! Jeg sydde posen og fylte med lys. Telys representerte hennes talenter (skrevet med sølvtusj) og lange lys for hennes gode egenskaper. Så da det var min tur å holde tale (forlover) hadde jeg denne for hånden. Det var for øvrig en utrolig vakker brud, på en utrolig vakker dag ( i hetebølgen). Et vakkert bryllup fra begynnelse til slutt. Nå skal jeg sy flere poser. God søndag!

8. aug. 2009

Blafre Design


Siden jeg digger Blafre Design må jeg jo være med på konkurransen deres! Nå får de mange nye produkter, og jeg kribler i fingerene. Ønsker meg bla. både papir og flere bokser. har jo nylig fått en stor en (innlegget under). Og har noen små også (bla. denne), pluss to herlige lerretstrykk!

Blafre sprer glede!!!