27. feb. 2009

Ukens Blessings


Dette er jeg takknemlig for denne uken:
  • Det har blitt LYSERE og mildere ute
  • Fuglekvitter kan høres, sammen med drypp fra istapper
  • Tulipaner! Kr. 20,- for 20 stk. på Meny!
  • Mye å glede seg til: bl.a. venninnehelger og kinodates
  • Ny energi og gode minner etter vinterferien
  • Kjenner meg inspirert på jobb
  • Dette er ikke vår bil/ gangavstand til jobb og alt

23. feb. 2009

FRED OG .....

Det har vært stille her igjen. Vi har hatt en deilig vinterferie. Ingen plikter. Bare kos. Og lite tid hjemme, foran pc'en. Vi har hatt RO! Og det kan vi fortsatt ha. Har disse bokstavene i stuen for å inspirere til det. Klar for hverdagen igjen!

9. feb. 2009

Nysydd pose til strikketøy

I morgen er det strikkeklubb igjen, og min "garnpose" er gjort ferdig til anledningen. Vi er en gjeng venninner som begynte med strikkeklubb bla. for å få struktur på sammenkomstene våre. Det er en superkoselig måte å BÅDE få VÆRT SAMMEN og SKAPE noe på! For å feire klubbfelleskapet og nyfunnen kreativitet sydde jeg en pose til hver av jentene, med målebånd og pinnemål i. Og fikk nok materiale til en egen. Blir kjekt å slippe plastpose i morgen, med pinner som stikker ut gjennom! Gleder meg jenter! (Strikketøyet er forsøk på pulsvarmere i "Kitten-garn" og dobbel perlestrikk.)

8. feb. 2009

Helgelunsj!

God helgelunsj får man med Krusemanns nybakte brød (saftig, nydelig med valnøtter), hjemmelaget pesto og en enormt god olivenolje. Håper dere også har fått kost dere i helgen!

Oppskrift på pesto:
(jeg bruker bare 1 fedd hvitløk)

1 stor bunt basilikum
½ dl pinjekjerner evt. valnøttkjerner
50 g parmesan
3 båter hvitløk
1½ dl olivenolje
½ ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

3. feb. 2009

Fargeklatt på jobb

Nok en glede fra Blafre Design. Krusekjæresten min var så snill å kjøpe denne vidunderlige boksen til meg, som jeg kan ha teposer i på jobb. Det kommer godt med på disse kalde, lange arbeidsdagene (i morgen er det planleggingskveld igjen). Boksen står klar på pulten min og sprer glede (og god lukt når man letter på lokket). Har fylt den med diverse teposer, mange av dem er Yogi te (" let your goodness blossom with a cup of ours!") -med helsebringende egenskaper. Mmmm! Takk, kjære!