18. apr. 2009

Å, som jeg ønsker meg dette!!


Tapetfigurer via Urbis. Selv om vi ikke har så mye veggplass.... Bare kjenner at jeg Elsker disse! OG: ( store min tid) jeg har fridd til Krusemann og fått ja!!! -til tapetinnkjøp altså! Kjærligheten sa vi ja til i påsken for 2 år siden da vi forlovet oss! Gleder meg til å møte veggen med dette på! Produsenten er Inke (nederlandsk?), de kule sidene er leselige når man trykker på EN nederst til høyre. Jeg synes jeg er temmelig heldig, ji-pi!

5 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Ja kjære vakre vene...
SLike skulle jeg gjerne hatt og...
Drops=)

Anonym sa...

Så fine figurer! Det blir gøy å se resultatet, men de er vel ikke på veggen når jeg kommer i mai...
Uansett FORTSATT GOD HELG
fra Krusedullsmamma :-D

Vibeke sa...

Å JA, så herlige!
Er det en av de to du skal ha eller har du ikke klart å bestemme deg? Så gøy at krusemann er "med" :o)
Måtte legge igjen noen ord i innlegget under her også, var så koselig at du ble glad for pakken :o)
Har vært lite blogging på meg de siste dagene fordi dataen min er til reperasjon, bruker nå vår kjempetreeeeeeeege gamle "antikke" maskin....kan jo bli gal av hvor tregt det går men bedre enn å ikke ha maskin i det hele tatt...
Håper du får til å komme på bloggtreffet :o)Det var veldig få som kunne den 6 så jeg har forslått den 13 i tillegg så blir det den datoen som flest kan på!

Klem,
Vibeke.

PS: Må bare fortelle deg at jeg skal til Provence i august, gleder meg SÅ.

Åse Marit sa...

Så flotte dei var!! Likte spesielt godt den giraffen..Var innom sidene du anbefalte og der var det mykje artig:-) Drømmer om noko liknande på ein vegg i nyheimen sjølv, men har ikkje landa på noko enda.

Så flott at du har fått mannen gira på det også..då er det meste gjort;-) Gler meg til å sjå!

mette sa...

åh ja, jeg elsker de der stickersene, siglet på dem i høst på en ny butikk i kristiansand... blir gøy å se når du har fått de på plass:)