28. sep. 2008

Prikken over i, i lilla! (i stua)

Unnet meg nylig to prikker over i'en i lilla, eller mer presist Burgunder. Vet ikke hva de (blomstene) heter, bare at de gav litt lykke for den nette sum av 70 kr. Synd at jeg ikke finner de oftere i blomsterbutikken. De fylte et lite tomrom i stua -hvor det er en lilla tråd, ja! Her ser du, Vims, omsider innlegg med "dilla på lilla" (du hadde kanskje ditt da du var frøken?)! Litt hastverksarbeid m. fotograferingen igjen... Ikke det beste kamera eller lys. Ville bare dele en liten glede.

23. sep. 2008

"Velkommen hjem", sier Høstkrans

Jeg har fått meg ny høstkrans jeg også! Lykkebo har vist den hun laget. Det ble en veldig herlig en til det flotte inngangspartiet. Jeg ble insipirert til å vise vår. Vår krans ble kjøpt på Pentik (virkelig en favorittbutikk) i dag -til 50% (ment to be!). Den het "Høstkrans" så jeg er vel på rett spor. Nå henger den i vårt inngangsparti -som er i 4. etage i en OBOS-blokk. Har prøvd å myke opp med Kremmerhus-matte og kurv til Krusemanns treningssko. Mye brunt, men mer personlig har det blitt. Under kransen henger "dørskilt" i form av 2 lapper med våre navn. Disse var egentlig bordkort i min brors bryllup men var jo aaaaltfor fine til å kastes! Glad jeg fant en måte å ha de fremme på. Så slik er vår velkomst!

22. sep. 2008

kreativt - upraktisk

Fortsetter med kreative dog upraktiske (?) saker, jfr. fikenskapet under. "Kaffearmbånd", "Vektkrakk" og "Real size dukkehus". Kaffearmbåndet er faktisk det mest aktuelle for meg siden jeg liker både armbånd, kaffe og tremateriale. Vekten er lilla og ser kul ut, stort pluss, men kan bli ubehagelig å sitte på -på flere måter!?! Hurra for kreativiteten uansett!

Ps: Stevie Wonderful overgikk selv mine gladeste forventninger! Konserten var legendarisk, som han selv vitterlig er! Direkte lykke!

20. sep. 2008

Dette er kvelden, Stevie Wonder!!!- da vi skal sees igjen! Jeg gleder meg enormt til å gå på konserten i kveld! Mr. Wonderful har fulgt meg i tykt og tynt, nesten hele livet. Han synger med (og om) kjærlighet og glede! Her er to eksempel på det! Attpåtil kuuul retro og kårni dansedamer her! Sååå smittende glede! Pure love!

over: For once in my life
under: If you really love me

16. sep. 2008

Fikentre


Koste meg med et interiørblad i går kveld, og da skuet mitt øye dette vakre (men akk så upraktiske?) skapet! Fikentre-skap av Made by meta! Mmmm, liker fiken! Synes det ser eventyrlig ut! A fantasy wardrobe inspired by nature!

14. sep. 2008

Ny keramikkskulptur -av Elisabeth Helvin!


I dag var jeg og Krusemann på kunstutstilling etter tips fra gode Duften av erteblomster! Utstillingen var ved keramiker/kunstner Elisabeth Helvin, og det var en nydelig utstilling (med bilder, skulpturer, brukskunst og kort)! Virkelig verdt et besøk!! - Ikke minst fordi en av engleskulpturene ble med meg hjem! En sterk engel (med bokshansker), 37 cm på strømpelesten! Vakker og inspirerende! Nå gjelder det å finne en verdig plassering for den. Fikk også en kopp, "klem meg", og noen vakre kort! Hjertelig takk, Krusemann! Tenk det går an å være en så heldig Krusedull!!!
Nettsiden hennes er også virkelig verdt et besøk! Bildene er lånt derfra, og der finnes mye mer av alt det vakre!

10. sep. 2008

Draw flowers!!!

When in doubt draw flowers!
Aah!! Liker enkle, poetiske "løsninger" på livets utfordringer!!
Og siden jeg er i lampehjørnet: så en kuuul retrolampe (øverste bilde) på Bloesem, som igjen førte meg videre til mer av det gode på nettbutikken Drawflower! Check it out!

Jeg har vært så heldig å få AWARD! Tusen takk, Duften av erteblomster og Konsentrert Kaos! Det er jo rørende å bli lagt merke til og til og med satt pris på! Gir den videre til Det hvite hjerte,
Emmanett og Emmas verden. Det er så mange jeg kunne gitt til, men dette er da et utvalg av de nyeste på Norske interiørblogger:
Velkommen i gjengen! Alle 3 har hyggelige blogger med mange søte innslag!

9. sep. 2008

Favorittlampe

Har blitt utfordret av koselige Mali-mo, med det koselige huset, til å vise favorittlampe. Har jo tidligere vist at taklampene i leiligheten er min "pest", og vi har ikke kommet noe lenger på det punktet. Mangler tid til å skifte ut. Den lampen jeg er mest fornøyd med nå er en som står i vinduskarmen, for å gi litt strikkelys i sofakroken om kvelden. Den har dimmer, hvilket jeg digger! Synes den har morsom fasong og er samtidig diskret. Den heter Ljusås, og den har ingen mer spennende historie enn at den "caught my eye" på Ikea. Ganske jordnært dette altså.

Lampen er i hvitt glass og fikk følge hjem av en liten vase i samme materiale. Den holdes selskap av stæsj til levende lys også, og noen fugler selvfølgelig. Hvis jeg skal sende utfordringen videre tror jeg det blir til Lykke og lykkeliten som har så mye fargerikt og artig, og ellers den som måtte føle seg inspirert!

7. sep. 2008

Gode ord i hverdagen
Har stor tro på virkningen av å omgi seg med gode ord i hverdagen! Talte eller skrevne! Gjerne på et overraskende sted! Som på tallerkenen (eller kleshengeren jfr. forrige innlegg). De 2 øverste bildene fant jeg hos Design Mom (mer hos opphavet Paloma's Nest), og de to nederste på Etsy! Ønsker dere alle gode hverdager!