30. jul. 2008

Hyde Park (+ trekning!)
Mmmm koste meg i Hyde Park! Hadde mye fint vær denne gangen! Fikk gjort mange av de tingene jeg hadde gledet meg til, og fikk brukt en del av tipsene! Flere bilder og beskrivelser av turen kommer. Nå er det godt å være hjemme igjen, og ta fatt på ting jeg hadde gledet meg til her!

Og så til saken (les: trekningen)! Krusemann trakk en lapp fra bollen med snille London-tipsere, og vinneren ble (tamtaratam) Storeflittig ( en av de Flittige Lisene)!
Og fra bollen med de som hadde gitt Provence-tips ble vinneren Brocante! Gaver sendes! Tusen takk til begge dere, og alle dere andre som la igjen koselige kommentarer og tips!
Her er noen (kremt, "kvalitets-") bilder fra før og etter trekning.

15. jul. 2008

Giveaway for Londontips

På onsdag reiser jeg til London. Jeg gleder meg voldsomt! Jeg vet at jeg skal drikke mye god kaffe på Starbucks, og shoppe, og forhåpentligvis nyte litt sol i Hydepark. Skal også sette av tid til The Tate, siden jeg ikke har gjort det tidligere. Ellers tar jeg gjerne i mot tips til kulturelle opplevelser eller sjarmerende steder, spisesteder og butikker! Da jeg reiste til Provence ymtet jeg frempå om en liten gave til kommentarer med tips, i dette innlegget. Det gjelder denne gangen også, og trekningen av begge kommer når jeg er hjemme igjen! Takker på forhånd, og for Flittiglisenes og Tante Mimmis gode bidrag i bloggen deres. (bildet er googlet)

14. jul. 2008

Gjesterom

Har hatt gleden av å re opp til gjester to ganger allerede i sommer. Er godt fornøyd med IKEA-sengen, som også kan dras ut til dobbeltseng. Og det var det akkurat plass til på vårt lille gjesterom/kontor. Rommet er ikke så bearbeidet, men har hvertfall fylt det med noen ting vi er glad i: blomstret sengetøy som jeg fikk i gave av en god venninne (elsker mønsteret fortsatt), Fødselsdagskalender fra Blafre, Tildabokser, Kurver og ikke minst det store MALERIET av ELSE MARIE JACOBSEN (med tekst i bakgrunnen: "i begynnelsen var Ordet..."). Vanligvis har vi blått sengeteppe og puter på sengen da..., slik:

5. jul. 2008

Bursdagsgaver
Det er gøy å ha bursdag! Har fått masse hyggelige hilsner og god mat! Dessuten har jeg fått fine gaver! Dette er et lite utvalg. Varmeflasken er fra butikken "Renate" i Kristiansund, og den hvite keramikken er fra Bolia! Hurra! Takker og bukker!

Gripende Grip
Falt for fristelsen til et lite ordspill, hi hi. Ferien er godt i gang. Vi har vært i KristiansUnd, og drar nå til KristiansAnd. Vi har nemlig familie på hvert vårt kyststed. Da vi var i Kristiansund fikk vi være med på en flott båttur til den lille, sjarmerende øya Grip. Inntil 1964 var Grip egen kommune og landets minste med et areal på 0,48 km² og 115 innbyggere. Øya er i dag uten fast bosetning, men den gamle bebyggelsen brukes som fritidsbebyggelse. Øya er altså ganske liten, og ser litt ut som miniputtland med små, søte hus og gater. Og (!) vi så Måsunger (som det heter på lokalspråket)!! Åååå!

Grip har også en veldig søt, liten stavkirke som ble bygd en gang på 1400- tallet. Det er ikke tillat å fotografere der inne, så bildet er hentet herfra.