26. juni 2008

Designtorget




En av mine favorittbutikker er Designtorget! I tillegg til den på House of Oslo i Vika, har de nå åpnet en på Byporten! Det er jeg glad for, siden det er lettere tilgengjelig for meg! Og nå har både ferie- og skattepengene kommet! Hjelp! Viljestyrke kom treng deg på! De har mye artig, og håndplukker nye saker hver uke! Koppen her er morsom, den ser ut som en "skrukkete" plastkopp, men er i keramikk!

16. juni 2008

Peace by Willow Tree

"A blessing of peace"! Det heter den fine figuren min fra Willow tree (man kan se alle produktene på Demdaco.) Den er virkelig fredelig i sitt uttrykk, faktisk beroligende effekt på meg. Sitter og ser på den. Prøver å tømme sinnet for stress, og henter frem takknemlighet i stedet. Forbereder meg på ferie om 4 dager! Willow tree har mye fint. Hadde figuren med fugler på armene også, Happiness, men den knuste så nå ønsker jeg meg rett og slett ny. Jaaa, pip-pip, pip-pip her også!

15. juni 2008

A matchbox a day



I bloggen Poppytalk ble jeg i dag inspirert av et prosjekt av Paperiaarre. Hun dekorerte en fyrstikkeske om dagen i 16 dager. Se så fint det ble! Du kan også se flere bilder her på Flickr. Likte så godt den naturinspirerte stilen. Og det er jo ganske miljøvennlig, redisign! Klør litt i fingrene, men har fortsatt ikke tid til sånt. Setter det opp på listen over ting jeg vil gjørie i ferien -kun 1 uke igjen! Paperiaarre har også en søt Etsy-kolleksjon, så er alt nevnt!

11. juni 2008

Provencelengsel


Forsøker å finne roen etter en lang dag. Som lærer er det myyye å gjøre for tiden, men så har vi jo den store (og lange) gulroten om litt over en uke. Da skal jeg ikke til Provence, så mimrer og lengter litt nå.... Heldigvis skal jeg mye annet kjekt i ferien! Hadde jeg hatt mer tid skulle jeg sjekket ut hva disse landsbyene het. Akkurat nå husker jeg bare at det var nydelig!

10. juni 2008

Økologisk blå sofa


Litt blått smågodt for øyet! Designet er Pure, av Ami mcKay (nettsidene anbefales)! Miljøvbevisst og vakkert!

9. juni 2008

Trøstepremie fra meg selv



Var i byen en snartur forrige uke. Egentlig for å kjøpe en gave til en kollega, men så fant jeg plutselig en gave til meg selv også (er det ikke rart hvordan det skjer?). Det var avslag på de fine lyktene på Kremmerhuset, og der hadde de også kun ett fuglebur igjen i "min størrelse". Jeg måtte jo bare slå til! Egentlig har vi ikke så veldig "shabby chic stil" her (hvis det er det dette kalles?), men synes (og håper) dette passet litt inn likevel. Jeg er hvertfall veldig glad i fugler (som nevnt og nevnt...), så fugleburet gjør meg glad der det står. Det har døren åpen så klart, vil jo ikke stenge noen ute eller inne! Inne i buret står et middelsstort sølvfarget "egg" til telys. Og på toppen har det landet en sølvfarget fugl, for å tilpasse buret mer til vår stue (tok av spiret på buret). Ved siden av lyktene på gulvet ligger et større sølvegg. Alt i alt et syn jeg har blitt vant til og glad for. Enda en fin trøstepremie i en særs travel, og jammen stressende tid.

8. juni 2008

Trøstepremie fra snille fru Vims

Jeg misforstod et innlegg fru Vims hadde om "Pay it forward", og skrev meg på enda det var for sent. Men fru Vims var så søt og snill og sendte meg denne kjempekoselige gaven, sammen med et herlig kort hun hadde tegnet en sau på! Hm... hun sa hun tenkte på meg da hun så tingene.. hm. Kan det være fordi hun har skjønt at jeg digger både fugler og sauer? Den søte nåleputen har en saueknapp på den ene siden. Genial nålepute (har du laget den selv?)! Og de søte tallerknene har blå fugler! Har lyst til å ta de med på piknikk med Krusemann! Takk, snälla fru Vims, for en stor glede i hverdagen!

1. juni 2008

Kunsten å kose seg - med Frappé

Har blitt utfordret av koselige, kreative Micano til å vise "Kunsten å kose seg". I dag har jeg endelig hatt litt tid, både til å kose meg og til å dokumentere det. Godt med en avkjølende og oppkvikkende Frappé i varmen (brukte ikke denne oppskriften, men googlet Frappé og fant denne siden som hadde brukt akkurat samme beskrivelse som meg på drikken, hi hi). For å lage denne iskaffen hentet jeg mine gode venner Illy og Bialetti, samt Henning Olsen is og karamellsirup fra Starbucks. Mmmm! Frappé hos oss drikkes med hjerteskje/ sugerørskje. Det var akkurat nok is igjen i boksen til en Frappé og en skål med is og jordbær (som Krusemann fikk). Har også fått en utfordring fra trivelige Tante Mimmi (eller en tag het det vel), og den får bli neste innslag. Skal forøvrig ble ved min lest og ikke f.eks. søke jobb som fotograf i matblad el.l. Men det var jo ikke kunsten å fotografere jeg skulle vise, heldigvis. Ønsker dere alle gode junidager så lenge!

Ps: sender utfordringen videre til 3 flotte damer: nevnte tante Mimmi pluss Harmoni og Lykke og lykkeliten! Kan dere kunsten å kose dere? Og hvordan utøver dere den?