21. mai 2008

Se, der borte ligger et eselparadis!


-et uttrykk jeg har fra min kreative bror (er stolt av ham assa). Tror Lourges, i Provence er et eselparadis, eller i hvertfall har vært det. Dette er en gammel ring på veggen, til å binde eselet sitt i når det er parkert. Sååå herlig syntes jeg! Så mye mer eventyrlig enn å bære sykkelen sin opp og ned 2 kjellere for å komme til og fra jobb. Men, dog, det får være dagens "blessing" at jeg er så heldig å kunne sykle miljøvennlig, billig og raskt til jobb. Sunt for kropp og sjel også med en liten luftetur. Eselgleder får høre med til feriene. Selve det bedårende eseldyret så vi også i Frankrike, men ikke nærme nok til å knipse. Legger derfor ved ett vi knipset på vår bryllupsreise i høst: greske Karpathos.

20. mai 2008

Walters mandler


I tillegg til award og hyggelige kommentarer har jeg i dag kost meg med en ny Freia-sjokolade, Walters mandler. Krusemann har handlet og laget middag, og sørget også altså for dessert. Mmmm veeeeldig god! Det hører også med til historien at jeg fikk en snar middagshvil på armen hans, så nå er jeg fit for fight igjen. Bretter opp ermene og tar bare en liiiiten bit til av Walters sjokolade med salte, karamelliserte mandler, så er jeg klar for dagens siste innsats!

(Bildene er googlet)

Takk

Takk for koselig award Micano (nyte livet) og fru Vims! Det varmet! Setter så stor pris på alle tilbakemeldinger! Så derfor vil jeg takke alle som viser interesse for bloggen min! Men hvem skal jeg gi awarden videre til? Ut fra det jeg har rukket se i div. blogger, så har denne awarden spredd seg som ild i tørt gress (jeg er enig med tante Mimmi der), så jeg velger heller å dedikere awarden til alle på linke-lista mi, av blogger jeg nyter og som inspirerer meg! Takk for at dere deler!

19. mai 2008

Franske laubær?

Jeg prøver fortsatt å hvile på laubæra, eller i minnene fra Provence-turen. Det var gode dager med lange frokoster, kjøpt på sjarmerende boulangerie (tilfeldig nettside), mye frisk luft og fuglekvitter. Her hjemme er det derimot svært travle dager, med ca. 1000 tanker i hodet på jobb. Lite tid tilovers til blogging, ja. Men deler hvertfall noen flere minner fra miniferien, og prøver å finne kveldsroen. Bildene av den avslappende og vakre naturen er fra utflukt til Gorges du Verdon -et slags canyon-område.

15. mai 2008

Provence, Je t'aime!




Nå er vi tilbake i hverdagen etter herlig helg i pittoreske Provence! Ooooo så betatt jeg ble! Her er et lite utdrag i bilder. Vi hadde jo bare 4 dager der nede, så det ble mest som smaksprøver å regne, på et område jeg mer enn gjerne besøker igjen! Bildene er utsnitt fra ulike landsbyer vi besøkte, bla. Lourges og Tourtour! Mer følger! (Selv om jeg ikke fikk så mye tid til å knipse bider heller)!

Ps: takk for gode tips, gode ønsker og hyggelige kommentarer! Gleder meg til jeg får mer bloggetid, og kan svare dere!

4. mai 2008

Pittoreske Provence


En stooor "Blessing" på trappene: 8. -13. mai skal vi leve blant lavendel i Provence! Håper i hvert fall jeg får oppleve noe lignende som en slik eng, men har lest at det først er i juli de står i full blomst!?! Elllers vet jeg ikke hva vi kan forvente oss. Vet at vi skal lande i Marseille, og bo mellom (+besøke) Nice og St. Tropez (hvis jeg har forstått rett). Hvis noen har ett tips til hva man bør få med seg her er det bare å si i fra! Kanskje venter det en "souvenir" for den som trekkes ut blant kommentarene!? Denne reisen er definitivt noe å glede seg til, det vet jeg, selv uten videre research!

Pakker nå altså ut etter en koselig bryllupshelg på sørlandet, og begynner å tenke på koffertens nye innhold! (Pic. from Google.)